Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ВИДЕО: Петев не показа джентълменство след краха в Дания

0
Ивайло Петев
Снимка: lap. bg

Лудогорец претърпя тотално унижение в Дания, губейки от Нордселанд с 1:7. Наред с това, наставникът на „зелените“ Ивайло Петев показа далеч неджентълменско поведение в скандинавската страна.

Специалистът от Ловеч напусна терена с последния съдийски сигнал и не поздрави своя колега начело на Нордселанд – Йоханес Торуп.

В момента, в който албанецът Юджин Джая свири край на двубоя в град Фарум, Петев се изстреля към съблекалнята на гостите.

Там бившият селекционер на Босна и Херцеговина изчака играчите си, които поздравиха съперника и гостуващата публика, преди да се насочат към тунела.

За Лудогорец предстоят два мача с Фенербахче в групата. „Фенерите“ са лидер с 6 точки след два мача, а разградчани имат наполовина на актива на турците след победата над Спартак Търнава с 4:0.

В шампионата Лудогорец очаква Пирин в двубой от 13-ия кръг, след който предстои пауза за националните отбори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.