ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Везенков най-накрая показа жената до себе си (СНИМКИ)

0
Везенков-Никол

Спортист номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков най-накрая показа жената до себе си. Българската баскетболна звезда на гръцкия Олимпиакос има връзка със състезателката по водна топка Никол Елефтариаду.

Двамата официализираха връзката си на сватбата на друг баскетболист и публикуваха снимки в социалните мрежи. Везенков добави и сърце към фотоса, който събра хиляди харесвания.

Никол е доста известна състезателка в Гърция и също е част от Олимпиакос. Именно заради нея Везенков е забелязван десетки пъти в плувния комплекс на клуба.

Никол


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.