ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Везенков и Олимпиакос са на победа от финал

0
александър везенков

Вицешампионът в Евролигата – Олимпиакос, е само на една победа от това да се класира на финал в първенството на Гърция. Грандът от Пирея спечели мач номер 2 от полуфиналната си серия с ПАОК с 97:77 и вече води с 2:0 победи.

Двубоят в Солун премина изцяло под диктовката на гостите, а над всички за пореден път през този сезон беше родният национал Алескандър Везенков. Крилото отбеляза 17 точки, 2 борби и 4 асистенции, като Най-полезният играч в Евролигата пропусна смао две от 7-те си стрелби. Най-резултатен за Олимпиакос бе гардът Костас Слукас с 23 точки.

Серията се завръща в Пирея за мач номер 3 от серията, а при нов успех на „червено-белите“, те ще се класират за финала, където ще се изправят срещу Перистери или Панатинайкос.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.