ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Везенков и Олимпиакос превзеха Истанбул

0
Олимпиакос

Отборът на Олимпиакос с Александър Везенков в състава спечели гостуването си на Фенербахче с 93:73 в мач от 22-ри кръг на Евролигат по баскетбол. Гръцкият тим спечели четвърта поредна победа, докато за турците това бе второ поредно поражения.

27-годишният Везенков отново бе с основна роля за победата на своя отбор. Българинът се отчете с дабъл-дабъл то 12 точки и 12 борби, а най-резултатен за гостите бе Костас Папаниколау с 21 точки. За Фенербахче най-силно се представи Марко Гудурич с 24 точки и 4 асистенции.

Олимпиакос остава лидер във временното класиране с 15 победи и 7 поражение, докато „фенерите“ са на 5-о място с 13 успеха и 9 загуби.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.