Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Весела Лечева: Всичко е в ръцете на ЦСКА

0
ЦСКА фенове Българска армия
Lap.bg

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори за новия стадион на ЦСКА по време на щафетата в центъра на София, с която България отбелязва оставащите 500 дни до старта на Олимпийските игри в Париж догодина.

„В момента текат процедури и действия, свързани с изготвянето на идейния проект, на основния проект за реконструкция на стадиона. Всичко вече е в ръцете на футболен клуб ЦСКА. Ние оказваме необходимото съдействие за издаване на някои необходими документи. Най-важно е, че съвместното дружество бе създадено. Те имат свободата да правят всичко онова, което бяха набелязали като стъпки, така че в най-скоро време очакваме и първа копка“, каза министърът за новото съоръжение на „червените“, чийто строеж предстои да започне в следващите месеци.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.