Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Весела Лечева: На финалната права сме за стадиона на ЦСКА

0
Весела Лечева
Снимка: lap.bg

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева обнадежди феновете на ЦСКА за строежа на новия стадион. Тя коментира и бъдещето на „Георги Аспарухов“, като акцентира в задължителното изчистване на публичните задължения. 

„Подписахме меморандум с ЦСКА, в който са разписани всички стъпки и срокове по създаване на съвместното дружество. На финалната права сме, като се поддържа постоянен контакт с футболния клуб“, съобщи Лечева. 

Весела Лечева

„Ще кажа нещо, което може би не се знае от широката публика. Стадион „Георги Аспарухов“ е в Плана за действие за концесиите още от 2021 г. Тогава е взето решение да бъде дадена възможност чрез публично-частно партньорство, каквото е концесията, да бъде намерен частен инвеститор, който да направи така, че Левски да разполага с модерно съоръжение“. 

„Ние задвижихме тази процедура, като с моя заповед създадохме комисия, в която участва и областната управа“. 

„Когато стигнем до процедура по отдаване на концесия, всеки един трябва да изпълни изискванията на закона. Публичните задължения трябва да бъдат изчистени“, заяви министърът на младежта и спорта. 

Левски Георги Аспарухов Герена

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.