Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци Стефанов подхвана съдиите и ВАР: Жива кражба

0
Венцеслав Стефанов
БТА

Президентът на Славия – Венци Стефанов, бе изключително разочарован от съдийството на Красен Георгиев и цялата бригада в малкото столично дерби с Локомотив София. „Белите“ загубиха с 0:1, а след края на мача и треньорът Златомир Загорчич не скри  яда си и тръгна да се саморазправя със съдията. Сърбинът едва бе удържан на терена, а след края на мача използва епитети като „престъпление“ и „пълна трагедия“ относно реферите у нас.

„Как да не са основателни претенциите на Загорчич и играчите, как да не се ядосват? Отменят гол на Славия една минута, след като е отбелязан. След това има дузпа за Славия, а съдията изобщо не търси ВАР, защо? Значи за едните може, а за другите – не“, започна Стефанов пред „Тема Спорт“, наричайки съдийството порочно.

„Срещу Арда същото… Нещата се трупат и понякога човек не издържа, избухва. Това е жива кражба. Накрая да няма съдии и да има само ВАР. В случая не знаем кой решава – съдията ли или ВАР? Само прехвърлят топката. Да се изяснят. То не сме само ние. Цяла пролет всички отбори са недоволни от намесите на ВАР“, продължи босът на Славия и изрази надежда, че в мача за купата с Локомотив София след паузата няма да има съдийски грешки и несправедливости, а правдата ще възтържествува. Той добави, че не е говорил със Загорчич, а и е сигурен, че треньорът ще бъде глобен.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.