ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци Стефанов пита БФС за точка в правилника

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изпрати писмо до президента на БФС Борислав Михайлов относно неяснота в Наредбата за първенствата и турнирите за сезон 2022-2023.

Стефанов иска да знае кои показатели ще се гледат при равен брой точки в надпреварата от 7-о до 10-о място, тъй като това не е упоменато в Наредбата.

В писмото до БФС Стефанов пише, че подобно уточнение е направено за другите две плейофни групи – от 1-во до 6-то място и от 11-то до 16-то място, но не и за групата на Славия – от 7-мо до 10-то място.

„Ето защо ние настояваме крайното класиране в група “А” (7-мо до 10-то място) да се извърши по показателите, валидни и за останалите две плейофни групи – за класиране от 1-о до 6-о и от 11-о до 16-о място.

Считаме за задължително БФС да прояви такава справедливост, като напомняме важността на седмото място в крайното класиране, позволяващо участие в бараж за място в европейски клубен турнир“, пише Стефанов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.