ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци: Гледахме циркове как смешен съдия се подлага на ЦСКА

0
Венци Стефанов
lap.bg

Босът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен след загубата на Славия от ЦСКА за Купата на България. Според Стефанов „белите“ са били ощетени от главния съдия на мача.

„Циркове видях, вие не видяхте ли? Един смешен съдия, който се чудеше как да се подлага на ЦСКА. Аз отговарям лошо и пиперливо.“

„Съдията направи така, че вкара играта в руслото на ЦСКА. Второто полувреме не се е играло повече от 30 минути“, заяви Стефанов.

„Кой е съдия? Кой трябва да реши? Цирк! Цирк! Щом допускат някои хора така да се случва… питам: Защо се смени съдията в последния момент? Оплакваме се или сме ощетени?

Позитивът е, че момчетата играха мъжки и се раздаваха. Останалото е порно! Порно!“, добави още президентът на най-стария столичен клуб.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.