ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци: Феновете на ЦСКА може да плащат и 50 лева за билет

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия обяви каква цена ще плащат за билет феновете на ЦСКА за мача на „Овча купел“ в петък. Венцеслав Стефанов обаче намекна, че входните талони за ултрасите на армейците за двубоя между двата тима за Купата другата седмица може и да са по-скъпи.

„Билетите за петък за феновете на ЦСКА ще струват 20 лева. Ако те са кротки, и във вторник цената ще е толкова. Ако чупят и нанесат щети по стадиона, цената ще бъде 50 лева“, каза Стефанов пред колегите от „Тема Спорт“.

При победа над Славия отборът на ЦСКА със сигурност ще завърши пред Лудогорец след есенния полусезон и увеличава шансовете си да зимува като лидер в класирането.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.