ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Велев ще се доказва срещу Саруханян тази вечер в Пловдив

0
Борислав Велев - Григор Саруханян
Снимка: MAX FIGHT

Дългоочакваният ден дойде! Борислав Велев и Григор Саруханян ще взривят Пловдив в една от най-чаканите битки в българския бокс. На професионалната ни сцена рядко виждаме срещи от подобен калибър, в които двама доказани родни състезатели имат смелостта да заложат статистиката и репутацията си на карта.

Несъмнено победителят ще направи крачка напред в кариерата си, а и залогът е ясен от момента на оповестяването на мача – победителят взима всичко. Загубилият няма да получи приходи от галата. Домакин на събитието MAX FIGHT 54 е пловдивският комплекс „Сила“, а именно силата ще е един от ключовете към успеха тази вечер.

Борислав Велев - Григор Саруханян

Велев, известен още като Рой, е в страхотна серия от 11 победи (всички с нокаут) от 11 излизания на профи ринга. 24-годишният столичанин ще търси нокаута и тук. Самият той предизвика много по-опитния си съперник в предишното издание на MAX FIGHT. На свой ред, Саруханян е със статистика 19-6-1, но последните години има само едно поражение – от Шефат Юсуфи в Германия. 

Популярният привърженик на Левски от фракцията „София Запад“ иска да гони големи битки в чужбина до края на годината, но пътят минава през победа в Пловдив днес. Саруханян на няколко пъти се закани, че няма да се затрудни изобщо срещу 12 години по-младия си съперник и дори не гледа на мача като на предизвикателство. По негови думи – единствено парите биха го накарали да влезе между въжетата срещу Рой. Явно са били достатъчно.

Бойна карта

Бойната карта на MAX FIGHT 54 ще ни предложи още интригуващи сблъсъци. Подглавното събитие поставя на карта титлата на България по бокс в супер средна категория. В него сили ще мерят Здравко Попов и Владимир Георгиев. Търновецът е със статистика 10-0-1, а бургазлията 10-3-0.

В галата ще вземат участие и други доказани имена – Валентин Бенишев, Теодор Христов, Пламен Колев, Павел Владев и още, и още.

Основната карта можете да проследите с нас на Nostrabet, а телевизионното излъчване е по Diema Sport 2 и онлайн в платформата FITE.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.