Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вечното дерби ще покаже какво е нивото на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Вечното дерби днес може да даде отговор на въпроса какво е нивото на Левски в момента. Определено „сините“ играят грамотен футбол, намират се на пето място в касирането, на 7 точки от лидера и мач по-малко, а специалистите с основание ги сочат като един от отборите, които се борят за титлата.  

Уелтон

Но има и някои смущаващи неща, които загатват, че този отбор има още резерви в спортно-техническо отношение и сякаш не е демонстрирал всичко, на което е способен. Като например трудните победи у дома срещу провинциални съперници с голове накрая, липсата на пълен успех срещу противник от първата осмица и моментни сривове в играта, които се допускат в хода на някои срещи и пречат на подопечните на Николай Костов да контролират събитията на терена.

Левски

Сега обаче Левски получава възможност в най-важния мач да покаже едновременно добър и печеливш футбол, и да потвърди шампионските си амбиции. Защото именно успех срещу ЦСКА, който освен всичко друго се намира в добра форма и успешна серия, може да даде така желания футболен допинг на Левски, като повиши увереността в силите на играчите и самочувствието им преди следващите важни битки.

Жереми Петрис

Отделно пък Уелтон ще има огромен стимул за изява, тъй като изявите му ще бъдат следени под лупа от естонски агент, които работи за американски клубове. Бразилецът е лидер на Левски и от него се очаква да поведе своите. Някои от другите му съотборници пък, които се представят на приливи и отливи, или все още не са оправдали големите очаквания към тях, ще получат невероятен шанс да се легитимират пред компетентните сини фенове.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.