Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вече играта на ЦСКА няма значение, важни са точките!

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Много фенове на ЦСКА критикуват футбола, който отборът изповядва. На същите им се струва малко 16 хиляди плюс правостоящи места след реконструкцията на „Българска армия“. Скоро ще намерят и нещо друго, за което да се хванат. Твърде често ситуацията в Борисовата градина е „С такива приятели врагове не ти трябват“.

Само преди година ЦСКА падна с 0:5 от Лудогорец. Остана на 20 точки от първото място. Сега се е настанил комфортно на него вече над 80% от изиграните кръгове този сезон. Години наред мъките далеч от София бяха толкова големи, че всички се питахме дали „червените“ ще паднат или ще измъкнат равенството. Сега победите са десет поред. Десет!

Саша Илич

Саша Илич е толкова добър навън, че дори ме му трябва нов стадион.

Особено щом ще бъде „само“ за 16 хиляди. Все пак уикендите „Българска армия“ непременно се пръска по шевовете. Когато всяка неделя в Борисовата градина започнат да идват по 15 хиляди души, повярвайте, ръководството ще намери начин да инвестира още лични пари в разширение на стадиона. Допълнително към тези 80-90 милиона лева.

Никой не обръща внимание, че за подобно луксозно съоръжение у нас само се е мечтало. Дори „Колежа“ е много далеч от заложеното в плана за новата „Гробница за шампиони“. Отопление под седалките, четири етажа ВИП зона, ресторант с изглед към терена… дай му на вечно недоволния семки, меденки и вода, любезно сервирани след чакане десетина минути на опашка, докато слуша как една дузина уринират. Защото мобилните тоалетни били само четири за целия сектор.

ЦСКА фенове Сектор А Българска армия

Или пък мръсните седалки, таблото с крушките от половин век, осветлението тип „такси“… Нашенецът е свикнал на това, то е за над 20 хиляди посетители все пак. Любопитно е как тези с по два мача в годината най-много пискат за новия стадион. Да, вероятно понякога билетите ще свършват. Защо тогава не се посети следващия мач срещу по-лекия съперник? Но нека се върнем на играта. Видиш ли, ЦСКА е много слаб отбор и заради късмет във всеки един мач оглавява Първа лига. Нищо не показва на терена, а някак головете сами влизат.

Много е интересно как изведнъж се появиха десетки профили на „червени фенове“, които не спират да критикуват под всяка една публикация на официалната страница във Facebook. Някой би предположил, че това би могло да бъдат фалшиви профили, създадени с деструктивна цел. За тях Саша Илич е изконно зло, макар че вече направи на пух и прах постигнатото от предшествениците си, което се вижда в статистиката черно на бяло. 

Фалшиви или не, всички фенове на ЦСКА трябва да искат единствено едно – титлата. След толкова години „вторенство“. На кого му пука с каква игра е постигната?

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.