ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Вальо Антов не спаси Кремонезе от загуба срещу Палермо (ВИДЕО)

0
България - Черна гора Валентин Антов
LAP

Българският национал Валентин Антов изигра цял мач, но неговият отбор Кремонезе загуби с 2:3 като гост на Палермо в среща от 19-ия кръг на италианската Серия Б.


Домакините направиха обрат в края на двубоя с попадения на Федерико ди Франческо в 72-ата и на словенеца Лео Щулац в седмата минута на добавеното време. Йонуц Неделчеару също се разписа през първата част.

За гостите точни бяха Паоло Гильоне в 7-ата и Микеле Кастанети в 32-ата, а попадение на тима беше отменено в началото на вторите 45 минути заради засада след намеса на системата ВАР.

Кремонезе заема шесто място във временното класиране с 32 точки, три по-малко от втория Венеция. Лидер е Парма с 41 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.