Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Сърбия разкриха заплатата на Саво Милошевич в Левски

0
Саво Милошевич
Twitter

Левски е завършил успешно преговорите със сръбската легенда Саво Милошевич.

Славният нападател е дал съгласието си да поеме „сините“ при предложените му условия. В родината на Милошевич разкриха каква е заплатата, която ще получава той.

Нетното месечно възнаграждение на Милошевич ще е 18 000 евро. Съгласието на самия специалист не означава, че договорът е подписан. Шефовете на Левски ще помислят още няколко дни, преди да предложат на Саво контракт.

Медиите в западната ни съседка обаче не се съмняват в подписването на договора. Те допълват, че сънародникът им Милошевич ще взима доста по-малко от бившия треньор на Левски – Станимир Стоилов.

„Всичко вече е уточнено. Бившият играч на Партизан „бе спипан“ в хотел в София в четвъртък вечер. В петък седна на масата за преговори. Нещата са ясни“, написа telegraf.rs

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.