ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Испания убедени: Саудитски отбор влиза в ШЛ догодина

0
ал насър кристиано роналдо
Снимка: БТА

Испанското издание „Marca“ излезе днес с информация, че отбор от първенството на Саудитска Арабия ще участва в Шампионската лига от следващия сезон. Новината все още не е потвърдена от УЕФА.

Ръководителят на европейската футболна централа на няколко пъти през последната година обяви, че най-елитната международна клубна надпревара на Стария континент ще си остане изцяло за европейски отбори, но очевидно финансовите облаги за хората, които вече толкова дълго време подкрепят човек като Борислав Михайлов е над всичко и всички.

Според медията, въпросния саудитски отбор ще бъде постоянен участник в Шампионска лига, а не само за един сезон. Все още не се знае как ще бъде определян той и какви ще са критериите.

От следващия сезон турниртъ ще има нова формат и отборите ще се увеличат от 32 на 36, като едно от новите 4 места ще бъде запазено за арабския футбол. По всяка вероятност отборът-дебютант ще бъде Ал Насър, където играят Кристиано Роналдо и Садио Мане.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.