Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Сърбия гръмнаха: Кръстаич напуска България, отива в Израел

0
Младен Кръстаич
LAP.bg

Националният селекционер – Младен Кръстаич, може съвсем скоро да напусне поста си при „лъвовете“, твърдят медиите в родината му Сърбия. Оттам пишат, че той е фаворит да стане треньор на израелския Макаби Хайфа, който в момента се бори за шампионската титла в местното първенство.

„Кръстаич ще напусне позицията в българския национален отбор, защото ще трябва да поеме отбора на Макаби Хайфа от Израел“, пишат в Сърбия, цитирани от „Тема Спорт“.

България срещу Унгария

Настоящият треньор на израелския тим Барак Бахер след края на сезона ще застане начело на сръбския гранд Цървена звезда, а Кръстаич се очаква да бъде негов заместник в Макаби Хайфа. 49-годишният специалист има опит в израелското първенство, след като беше начело на друг местен гранд – Макаби Тел Авив, през сезон 2021/2022.

Информациите гласят, че Кръстаич не може да приеме острите критики по негов адрес за представянето на националния отбор на България след старта на квалификациите за ЕВРО 2024. „Трикольорите“ започнаха с две загуби от Черна гора с 0:1 в Разград и с 0:3 в Будапеща от Унгария по пътя си към форума в Германия.

Унгария - България

Кръстаич пое България през юли миналата година и записа три победи и едно равенство в първите си четири мача начело, но последваха двете тежки поражения по-рано този месец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.