ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Сърбия за България: Не са загубили лесно нито един мач и никой не ги е надиграл

0
България - Литва
Снимка: БТА / BTA

Спортният директор на националните отбори на Сърбия – Стеван Стоянович, направи интересна оценка да представянето на родния национален отбор. Двата тима се изправят един срещу друг в Лесковац през ноември и именно от този двубой зависи дали „орлите” ще се класират директно за европейското в Германия.

Той остана на мнение, че селекционерът ни Младен Кръстаич е подмладил отбора и, че „лъвовете“ са дали отпор на всеки един противник и не ни е надиграл. Ако пък той остане начело и за следващите квалификации, то резултатите ще дойдат.

„Хърватите сами си направиха проблеми. Те са заедно от много време. Затова не знам как успяха да се провалят в група с Турция и Уелс. Сега зависят и от другите, но имат и бараж в Лигата на нациите. Не се притеснявам за тях“, заяви Стоянович пред „Хепи Тв“, помолен да направи разбор на представянето на съседните страни на Сърбия.

„Младен Кръстаич подмлади националния отбор на България. Ако анализираме техните мачове, то трябва да признаем, че те не за загубили лесно нито един мач, нито пък някой ги не надиграл. Иска ми се да го изтърпят. Със сигурност ще има резултати в следващите квалификации“, каза той по отношение на България. 

България - Литва

„Румънците могат да се класират, но се вкараха в мътилка. Босна… Там търканията са много. Не искам да съм на тяхно място. Словения направи сериозен отбор. Там резултатите не са случайни”, обяви още Стоянович.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.