ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Панама: Левски засилва Хосе Кордоба в гръцки гранд

0

През зимния трансферен прозорец Левски ще продаде Хосе Кордоба. Това смятат панамските медии, които дори твърдят, че знаят къде ще акостира местният национал.

Според няколко издания отвъд Атлантическия океан Кордоба ще се озове в гръцкия гранд Панатинайкос, който и тази година се бори за титлата. През миналата година „детелините“ завършиха втори зад градския съперник АЕК Атина, но в момента водят в таблицата в южната ни съседка.

Изданията в Панама твърдят, че Левски ще вземе около 2.5 милиона евро за своя основен футболист.

Кордоба дойде на „Герена“ през лятото на 2021 година и след няколко месеца се утвърди в „синята“ отбрана, като в големи периоди оттогава е и най-стабилният в четворката отзад.

Панатинайокос и Левски вече са започнали преговори за левичаря, като се очаква родният тим да запази и процент от правата на панамския защитник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.