ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Левски обсъждали познато име за треньорския пост

0
Станимир Стоилов Саид Ибраимов
Скрийншот

Постът на Николай Костов в Левски е обект на особено много коментари и спекулации в последните дни. След отпадането от Хебър за Купата на „Герена“ е имало среща между Управителния и Надзорния съвет на „сините“, след който бъдещето на Костов продължава да е обвито в мистерия, пише „Гонг“.

Едно от обсъжданите имена по време на тази среща е било на друг български специалист, който да замени Костов. Става въпрос за Саид Ибраимов.

53-годишният специалист можеше да се присъедини към щаба на Костов в началото на лятото, когато се смени треньорския караул при „сините“.

Не е ясно какво би било отношението на Ибраимов към покана от Левски. Специалистът има огромен опит като помощник, като е бил такъв и на Станимир Стоилов. В момента Ибраимов работи именно в един от бившите клубове на Стоилов – Астана. Асистентът е бил част и от друг казахстански тим – Тобол.

В идните дни и седмици ще стане ясно какво е бъдещето на Костов и дали Левски ще има нов треньор напролет.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.