ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Гърция: Десподов е играч, който с един удар променя мачове

0
Кирил Десподов ПАОК
Източник: https://twitter.com/PAOK_FC

Медиите в Гърция останаха очаровани от първите минути на Кирил Десподов с фланелката на ПАОК. Гръцките издания не спестиха суперлативи на българския футболист, който вкара гол и даде асистенция за обрат срещу ХИК в Лигата на конференциите.

Гръцкото издание gazzeta.gr написа: „Десподов бе главно действащо лице за ПАОК в „Болт Арена“ в Хелзинки и доказа, че е футболистът, който липсваше на „черно-белите“.

„Още с втората си поява той показа, че е точно играчът, който липсваше в състава на „черно-белите“. Футболистът, който с едно действие, с един удар може да промени хода в мача“, допълва още изданието, цитирано от Sportlive.bg.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.