ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Бразилия: Руан Крус може да стане голмайстор на България

0
Руан Крус Секо
Снимка: LAP.bg

Бразилският нападател на Лудогорец – Руан Крус, е обект на изключително много похвали в родната си Бразилия. Едно от тамошните издания „Diario do Peixe“ пише, че лятното попълнение на „зелените“ може да стане голмайстор на българското първенство.

„Руан изглежда намери точното място за развитието на своя потенциал“, започва материалът и допълва, че в момента централният нападател е голмайстор на отбора си и се откроява с доста силна игра.

„Секо играе за най-силния отбор в България, а с това и на европейската сцена“, се казва още в материала. В Бразилия пишат, че в Европа Руан може да демонстрира потенциала си на най-високо ниво, а със своите качества може да стане голмайстор както на клуба си Лудогорец, така и на родното ни първенство.

До момента през сезона Руан Крус има 5 гола и е на седмо място в голмайсторската листа. На върха са Джовани, Георги Николов и Дюкенс Назон с по 7 гола. Още двама играчи са с по шест – Атанас Илиев и Преслав Боруков, а колкото Крус има и Ивелин Попов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.