ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Арда раздали сериозни премии за обрата над Славия

0
Арда
LAP.bg

По горните етажи на Арда са останали изключително доволни от проявения характер и мъжество, които отборът демонстрира срещу Славия в четвъртък. „Сините“ от Родопите обърнаха „белите“ на „Арена Арда“ и се качиха на седмата позиция, осигуряваща право на бараж за Лига на конференциите.

Според „Мач Телеграф“ футболистите на Арда са получили премия от по 4000 лева на човек за победата с 3:2.

Вероятно играчите ще бъдат възнаградени още по-добре при успех като гост и срещу Ботев Пловдив. Победа над „канарчетата“, които не се борят за нищо, гарантира на Арда участието в баражаза Лига на конференциите.

В същото време босовете на тима от Кърджали са обявили и на треньора Александър Тунчев, че той ще остане начело на тима и през следващия сезон.

Бившият национал на България има договор за още един сезон, но в последните седмици постът му бе разклатен, а името му се спрягаше усилено за ЦСКА 1948.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.