ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Коледен маратон във Висшата лига, ще има мач и на Бъдни вечер

0
премиър лийг
twitter.com/FA_PGMOL

Традиционно графикът за мачовете в английската Висша лига около Коледа и Нова година е натоварен, като мачове има буквално през ден. От обявената програма за двубои от английския елит за тази година става ясно едно – за първи път от 28 години насам ще има мач на Бъдни вечер. Въпросната среща ще бъде между Уулвърхемптън Уондърърс и Челси, която ще започне в 15:00 часа българско време.

На „Боксинг дей“ пък ще се проведат пет мача, като първият е от 14:30 часа. В него Нюкасъл Юнайтед посреща Нотингам Форест. Най-интересните срещи от 26 декември са гостуването на Ливърпул на Бърнли от 19:30 часа и домакинството на Манчестър Юнайтед на Астън Вила, което стартира в 22:00 часа.

На 31 декември ще има два сблъсъка от 16:00 часа – Фулъм срещу Арсенал и Тотнъм Хотспър срещу Борнемут. На 1 януари 2024-а година Ливърпул пореща Нюкасъл на „Анфийлд“ в 22:00 часа наше време.

По програма ще има мачове всеки ден от 21 декември до 2 януари с изключение на 25 и 29 декември. Кратката зимна пауза в първенството ще бъде между 3 и 12 януари, като битките се подновяват на 13 януари.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.