ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Усик е помагал на Тайсън Фюри срещу Нгану

0
тайсън фюри олександър усик
twitter.com/NoSmokeSport

Олександър Усик призна, че е подкрепял Тайсън Фюри в битката му с Франсис Нгану. Двамата са бъдещи съперници, като се очаква първия обединителен сблъсък в тежка категория от две десетилетия да се състои през март 2024 година.

„Да, давах съвети на Тайсън с подвиквания. При нокдауна крещях „Ставай!“, а след това му подсказвах „Тайсън, удряй и се движи, бъди по-активен“. Вярно е, че бях малко нервен, защото битката ни вероятно е застрашена. Може да изглежда странно, когато моят бъдещ опонент се бие, а аз съм там, подкрепям го и му давам съвети. Вероятно изглежда странно, но аз и всички фенове искат да видим обединителен мач. Важно е да направим всичко възможно това да се случи“, сподели Усик.

Очаква се домакин на мега сблъсъка отново да е Рияд (Саудитска Арабия).

тайсън Фюри франсис нгану

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.