Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Унион Берлин отстрани Волфсбург за Купата

0
union berlin wolfsburg

Отборът на Унион Берлин се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Германия, побеждавайки гостите от Волфсбург с 2:1 в мач, който се игра „Стадиона на старото лесничейство“ в столицата на Германия.

Двубоят започна чудесно за „вълците“, които откриха резултата в 5-ата минута чрез Лука Валдшмит. Домакините отговориха подобаващо и изравниха в 12-ата минута с гол на Робин Ноче. Играчите на Урс Фишер направиха пълен обрат в 79-ата минута чрез влезлия като резерва Кевин Бехренс. Уион доигра мача с 10 човека, защото Нико Гилземан си изкара втори жълт картон в заключителните минути заради симулация. Гостите не съумяха да се възпозлват от численото си предимство в малкото оставащо време и за втора поредна година отпадат преди 1/4-финалите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.