ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уелтон: Левски има сили, ще се бори

0
Уелтон
Снимка: lap.bg

Лидерът в атаката на Левски Уелтон записа първи игрови минути след контузията, появявайки се на терена в края на второто полувреме на мача с Локомотив в „Надежда“. Бразилецът е надъхан да направи всичко възможно, за да помогне на своите да прекъснат неуспешната си серия от пет поредни срещи в шампионата в оставащите им два двубоя за тази година, както и да се класират за четвъртфиналите в турнира за Купата на България.

Уелтон показа емоция в социалните мрежи след завръщането си в игра. „Благодаря на Господ за завръщането в игра. Отново правя това, което най-много обичам. Все още имаме сили. Резултатът не бе това, което искахме, но продължаваме да се борим“, написа дясното крило.

В негово отсъствие Левски записа четири поредни срещи без победа в елита и към тях добави равенство на „Надежда“. Уелтон се превърна в най-острия играч на „сините“ и липсата му се усети осезаемо. До този момент през сезона той е изиграл 20 мача, в които е вкарал 4 гола.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.