Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

УЕФА позволи провеждането на контрола между Русия и Сърбия

0
сърбия русия
twitter.com/EmbassyofRussia

Европейската футболна централа УЕФА е дала „Зелена светлина“ за провеждането на приятелски мач между националните отбори на Русия и Сърбия, заяви президентът на Руския футболен съюз  Александър Дюков. За евентуалната контроал се заговори още преди седмица, но тогава не се знаеше дали тя ще бъде одобрена от ФИФА и УЕФА.

„Разбрахме се със сърбите. Догодина ще изиграем контрола в Русия. Получихме одобрение от УЕФА, но все пак дотогава всичко може да се случи“, заяви Дюков.

По всяка вероятност контроалта ще се проведе в Санкт Петербург на 21 или 22 март, когато има интернационална почивка. Руските национални и клубни отбори бяха отстранени от участие в международни мачове след военната инвазия в Украйна през февруари 2022 г.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.