ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Удар по Левски: Уелтън пропуска следващия мач на тима

0
Уелтън
Снимка: LAP.bg

Звездата на Левски – Уелтън, ще пропусне следващия мач за своя тим. Бразилският флангови футболист получи петото си официално предупреждение от началото на сезона при победата над Ботев Враца с 1:0.

Успехът във Враца дойде с гол на сънародника на Уелтън – Дарлан, но за крилото ще остане с леко горчив вкус. №17 на „сините“ задържа противников състезател 20 минути преди края и това му донесе жълт картон – негов пети от старта на кампанията.

Бразилецът ще пропусне двубоя с ЦСКА 1948, който е първи за столичния гранд след традиционно дългата зимна пауза в българския футбол. Шампионатът ще бъде подновен в средата на февруари, а „сините“ вече имат ясен и точен график за подготвителния си лагер в Турция. По думите на наставника Николай Костов са уговорени и съперници за контролите в южната ни съседка.

Уелтън е голямата звезда на Левски от началото на сезона, като е автор на 6 гола и 4 асистенции. Бразилецът бе контузен в рамките на около месец и ясно се видя разлика в представянето на вековниците с него и без него.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.