Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Твърд титуляр на Левски увисна за визитата в Кърджали

0
Левски - Ботев Враца
LAP.bg

Бразилският офанзивен футболист Роналдо е под въпрос за гостуването на Левски на Арда. Латиносът е пропуснал днешната тренировка на „сините“ заради болест.

Има шанс бразилецът и да е на линия за визитата в Кърджали, но може да влезе и като коз от пейката. Досега това му се е случвало едва веднъж през сезона, докато в 23 мача той е стартирал от първата минута. В тези срещи Роналдо има 5 асистенции и 1 попадение.

Потенциалното отсъствие на Роналдо отваря дилема пред Станимир Стоилов, който на крилата няма особено много опции. Варианти пред Мъри за дясното крило са Джавад Ел Джемили и юношата на тима Марин Петков.

Твърдо аут за двубоя с Арда е Илиян Стефанов, както и дълготрайно контузените Асен Митков и Билал Бари.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.