ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Турският шампион се нареди на опашката за Хосе Кордоба

0
Хосе Кордоба, Левски - Ботев Враца
LAP.bg

Турският шампион Трабзонспор е поредният и засега последен клуб, интересуващ се от бранителя на Левски Хосе Кордоба.

„Черноморската буря“ ще се раздели с един от основните си защитници Виктор Хуго през лятото. Бразилецът ще се завърне в родината си и ще облече екипа на Баия.

Името на панамеца Кордоба веднага е влязло в трансферните списъци на Трабзон. Кордоба и Хуго имат доста сходни профили като защитници и точно затова медиите в Турция дават голямо преимущество на левичаря пред другите трансферни цели.

Левски трудно ще задържи Кордоба през лятото, тъй като интерес към него проявяват още няколко клуба. Това са Брьондби, Сочи и Ню Йорк Сити, които през зимата пратиха оферти за „синия“ защитник, но те бяха отхвърлени.

В последните дни панамецът бе свързван и с френския Амиен.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.