ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Турицов вече не е капитан на ЦСКА

0
Иван Турицов
Снимка: lap.bg

Ръководството на ЦСКА отне капитанската лента на Иван Турицов, става ясно от съобщение в сайта и акаунтите на клуба в социалните мрежи. Вчера десният защитник отправи реплики към фенове на тима след загубата от Сепси и влезе в разправия с тях.

„Благодарим ви, „армейци“. За безрезервната си подкрепа и кипящата страст от трибуните от първата до последната минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът – висок, но това не оправдава поведението ни на терена. 

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга на капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си. ЦСКА не е само спортна институция, но и един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки“, написаха от ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.