Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тунчев: Оказахме прекалено голям респект към Левски

0
Александър Тунчев
Снимка: lap.bg

Наставникът на Арда Кърджали Александър Тунчев заяви, че неговите възпитаници са били твърде респектирани от Левски и не са показали нищо от това, на което са способни. 

„Всичко се обърка днес. Нямахме вярно решение. Оказахме прекалено голям респект към Левски. Допуснахме гол в петата минута и след това нищо. Не мога да си го обясня. Казахме, че трябва да сме най-внимателни, когато имаме топката.

Минал си през Левски, но си професионалист. Това, че си бил в даден отбор не означава нищо. Видях притеснение в целия отбор. Не мога да кажа единици“, каза Александър Тунчев.

„Видя се, че явно сме доста далеч от това, което искаме да бъдем. Ще работим върху много неща. Надявам се да използваме по най-добрия начин това прекъсване и да бъде коренно различни в следващия мач“, завърши Тунчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.