ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тунчев: Незаслужена загуба, трябваше да отбележим гол (ВИДЕО)

0
Александър Тунчев
Ivan S. Ivanov / LAP.bg

Наставникът на Арда – Александър Тунчев, назова причините за втората поредна загуба на отбора, този път срещу Ботев Пловдив с 0:2. Според него, тимът му е направил две грешки, от които се е възползвал противникът, а поражението е незаслужено.

„Загубихме, защото не успяхме да вкараме. През първото полувреме диктувахме играта и имахме три или четири чисти ситуации, които не реализирахме. През втората част може би направихме две грешки, от които се възползва Ботев. За мен е незаслужена загубата, но го има и това във футбола“, съжали той.


„Не можем да вкараме, а проявяваме и тази наша стара слабост да ни вкарват при първото положение пред вратата ни. След това Умар Сако пропусна да изравни от малкото наказателно поле, можеше да се върнем в мача. Вторият им гол затвори срещата“, каза още треньорът на Арда.

„Има и умора, ние играем през три дни. Говорим и с футболистите, но не виждам какво трябва да стане, за да излязат сами срещу вратаря и да вкарат. Няма да подценим Литекс за Купата на България. Има време до паузата, ще се опитаме да подобрим представянето си“, завърши Тунчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.