Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тунчев: Арда имаше хубави атаки срещу Динамо

0
Арда
Снимка: Сайт на Арда

Въпреки загубата от силния руски тим Динамо Москва, треньорът на Арда Александър Тунчев видя и положителни неща в играта на своя тим. Изводите, които специалистът ще си направи, трябва да вдъхнат спокойствие на верните фенове на кърджалийци.

Според Тунчев този мач ще има много позитиви за неговия тим.

Много съм доволен, че можеше да играем срещу такъв съперник. Можем да сме доволни, имаме какво да учим от такива срещи. Срещнахме един много добър отбор, беше трудно на моменти, но имаше доста позитиви за нас. Имаше хубави атаки на Арда с неща, които работим. Динамо е доста класен отбор и не ни позволи да създадем повече неща, заяви Александър Тунчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.