50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тухел поиска двама от Челси в Байерн

0
Томас Тухел
Снимка: Twitter

Томас Тухел не губи никакво време след назначението си за наставник на Байерн Мюнхен. Германският специалист веднага е заявил пред ръководството двама играчи, които иска да бъдат привлечени.

Любопитното е, че Тухел се е насочил към двама от бившите си играчи в Челси. Става дума за вратаря Едуар Менди и полузащитника Матео Ковачич.

Менди бе избор номер 1 под рамките на вратата при Тухел, но загуби тази роля с идването на Греъм Потър. Сега стражът е готов да потърси друго предизвикателство и със сигурност би се събрал отново с Тухел в Байерн.

Ковачич пък е с изтичащ договор през следващото лято, а Потър не смята да разчита на него в дългосрочен план. Тухел обаче смята, че халфът може да бъде от полза за новия му отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.