Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

350 дни по-късно – Нойер се завръща в игра за Байерн

0
Мануел Нойер
Снимка: БТА / BTA

Германският шампион Байерн Мюнхен ще може да разчита на своя капитан Мануел Нойер в домакинството на новака Дармщад в събота, 28.10, от 16:30 часа. Вратарят не е играл за баварците от 12 ноември миналата година срещу Шалке, когато бе последният кръг от Бундеслигата преди старта на Световното първенство. Нойер пази за Германия в Катар, но след Мондиала отиде на ски ваканция, на която счупи крака си и се възстановяваше през последните десет месеца.

Мануел Нойер

„Ако всичко мине нормално и в днешната тренировка, той ще пази утре. Очакваме го с нетърпение. Неговото завръщане в игра е много впечатляващо. Забелязах промяната в кондиционното му състояние. Целият ни медицински и фитнес екип може да се гордее. Сигурен съм, че в най-скоро време той ще достигне оптимална форма“, заяви старши треньорът Томас Тухел на пресконференцията преди мача.

От началото на сезона на вратата на Байерн пази Свен Улрайх, който заслужи похвали за играта си от Тухел.

„Свен винаги е бил приятел с Мануел и винаги двамата са се допълвали. Неговото представяне този сезон е чудесно. Уле обаче е наясно с йерархията и знае, че сега ще трябва да се върне на пейката“, добави Тухел.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.