ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тримата спрягани за ЦСКА 1948 започнаха тренировки с Локо (Пловдив)

0
Матеуш Да Силва
БТА

Тримата футболисти, свързвани с трансфер от Локомотив (Пловдив) в ЦСКА 1948 – Матеуш Да Силва, Райън Бидунга и Бирсент Карагарен, започнаха подготовка със „смърфовете“.

В четвъртък се проведе среща между ръководните фактори на двата клуба, на която присъстваха и състезателите. На нея се очакваше сделката между ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив да бъде финализирана, но това явно не е станало факт при положение, че тримата играчи започнаха подготовка с пловдивския състав под ръководството на Александър Томаш.

Все още не е ясно дали Да Силва, Бидунга и Карагарен ще останат в Локомотив, или в крайна сметка тройният трансфер ще се осъществи и те ще преминат при „червените“ от Бистрица.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.