ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Трибуна Сектор Г: Край на недомлъвките

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна Сектор Г излязоха със съобщение на страницата си във фейсбук, с което информират червената общност, че подновяват своя подкаст. Заедно с това ултрасите се заканват да коментират без недомлъвки събитията в любимия им клуб.

Ето какво пишат феновете от армейците в Северната трибуна:

„Гласът на „Сектор Г“ – нашият подкаст, се завърща! За жалост този път няма нищо позитивно за обсъждане, но е време да спрем с недомлъвките и широката общественост да узнае нашето мнение за моментното, а и не само, състояние на любимия ни клуб.

Очаквайте ни много скоро…

Само ЦСКА“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.