Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Трети успех за Севиля в Ла Лига през януари

0
севиля

Севиля постигна трети успех в Ла Лига от началото на 2023-та. „Андалусийците“ победиха гостите от Елче с класическото 3:0 в мач от 19-и кръг на испанския елит. Всичко най-интересно и значио в мача се случи в заключителните 18 минути на първата част.

Юсеф Ен Несири вкара два гола в 29-ата и 48-ата минута на първата част, а Маркос Акуна добви едно попадение за радост на хилядите привърженици на „Рамон Санчес Писхуан“. Гостите останаха с човек по-малко в 41-ата минута заради директен червен картон на Педро Бигас, който първоначално получи само жълт картон, но след намесата на ВАР защитникът бе изпратен под душовете.

Севиля се изкачи до 13-о място в подреждането с 21 точки, на 5 от зоната на изпадащите. Елче пък остава на последо място с едва 6 точки и 0 победи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.