Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дончич: Играхме без никаква агресия, нелепа загуба (ВИДЕО)

0
Данило Дончич
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Локомотив София – Данило Дончич, очаквано беше изключително разочарован след тежката загуба с 0:6 от Ботев Пловдив и я определи като нелепа. Той заяви, че неговите футболисти са играли без агресия и след третия гол са загубили самочувствие.

„Нелепа загуба. Честита на момчетата на Ботев и на треньорския им щаб. От първата минута нещата тръгнаха лошо за нас. Получихме гол, след което ние се отворихме, а не бяхме говорили това в съблекалнята. Третият гол в края на полувремето направо ни приключи, момчетата загубиха самочувствие. Бяхме говорили да играем с организирана защита пред нашата врата. Ние трябваше да играем на контраатака, а позволихме на Ботев да играе на контраатаки. Заслужено победиха“, заяви Дончич.

„Играхме без никаква агресия. Надявам се, че това е последният път, в който нашият отбор ще играе без агресия и без спазване на тактическите задачи. Това се случи за първи път, откакто аз съм тук. Със сигурност загубата ще се отрази негативно. Надявам се, че тази почивка ще ни помогне. Имаме достатъчно време да говорим и да се върнем на стария път, на който бяхме. Не сме готови да пресираме високо, да правим такива рискови ситуации. Днес ги правихме и Ботев ни наказа“, каза още Дончич.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.