Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Ботев: Само един отбор искаше да играе футбол

0
Бруно Балтазар
LAP.bg

Наставникът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар остана изключително разочарован от равенството срещу Локомотив Пловдив. Той заяви, че само един отбор е искал да играе футбол и да спечели мача.

„Много сме разочаровани. Знаем, че футболът не е честен спорт. Днес изпуснахме две точки. Обяснението е трудно. Доволни сме от представянето си, от агресията, но един момент концентрация ни коства победата“, започна Балтазар.

Доволен съм от усилието на играчите, но съм разочарован от резултата. Имаме труден сезон. Само един отбор можеше да спечели днес. Това е чувството, което имам аз. С цялото ми уважение, но само един отбор искаше да играе футбол и да спечели. Това си беше тяхната стратегия.

Трябва да бъдем по-концентрирани, докато мачът не свърши. Има млади футболисти в отбора ни, в момента растем. Локомотив има опитни играчи, добре са в класирането и изчакваха своя момент.

Дербитата винаги са специални, имам този опит – особено в Кипър. Днес атмосферата беше страхотна, но извън двубоя – това, което вчера направиха феновете, беше феноменално. Нямам търпение да играем на новия стадион и да пренесем тази емоция там. Ще бъде страхотно. Искахме да спечелим заради феновете, но за жалост не успяхме“, завърши 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.