Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Ботев изненадан от разгрома: Не очаквахме толкова голове

0
Душан Керкез
Снимка: lap.bg

Наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез призна, че не е очаквал толкова изразителна победа над Локомотив София. „Канарчетата“ спечелиха с 6:0, а треньорът на тима заяви след мача, че за него най-важна е победата, а не толкова самият резултат.

„Не очаквахме да вкараме толкова много голове, но най-важното днес е победата. Отборът се държа професионално от първата до последната минута на мача. Представянето на тези играчи в последните две седмици ми дава надежда за бъдещето“, заяви Керкез пред камерата на „Диема Спорт“.

„Зад всичко това се крие много работа. Ние бележим, надявам се да продължим да бележим. Надявам се да бъдем и по-добри в защита. Имахме един слаб период в защита, но имаме и отбор срещу нас. Може би днес ние си направихме мача лесен за нас“, сподели още Керкез.

Цялото изказване на треньора на Ботев гледайте във видеото:

 
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.