ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Сепси: Чака ни труден мач в София, ЦСКА е силен

0
Ливиу Чоботариу
Twitter

Старши треньорът на Сепси – Ливиу Чоботариу, коментира победата на неговия тим над У Крайова 1948 и предстоящия мач с ЦСКА от Лига на конференциите. Специалистът определи „червените“ като солиден и силен отбор. Чоботариу каза още, че очаква труден мач в София.

„Играхме с Фарул, с Рапид, с Крайова – трудни мачове. Когато Матей получи червен картон, балансът ни беше нарушен. Поздравявам моите играчи, защото вярваха в резултата и успяхме да победим“.

„В четвъртък имаме много труден мач в Лигата на конференциите в София. Тази вечер се радваме на победата, която постигнахме, от утре сме на подготовка за ЦСКА. Гледал съм мачовете им. Струват ми се силен и солиден отбор“, каза треньорът на Сепси.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.