Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на ПСЖ успокои, че контузиите на Мбапе и Рамос не са сериозни

0

Старши треньорът на Пари Сен Жермен – Кристоф Галтие сподели, че травмите на Килиан Мбапе и Серхо Рамос не са сериозни. Френският нападател и испанският защитник полуичха контузии по време на вчерашното гостуване на парижани на Монпелие. Галтие разкри, че проблемът при Рамос е в адукторите, докато Мбапе е получил проблем в коляното, което доведе до техните принудителни смени още през първото полувреме.

„Серхио предпочете да напусне и да не поема рискове заради дискомфорта, който изпитваше в аддуктора си“, каза Галтие на пресконференцията след мача.

„При Килиан имаше единоборство след дрибъл, той получи удар зад коляното и в мускула. Дали е натъртване или хематом, все още не знаем. Не бива да поемаме никакви рискове, защото имаме много натоварен график. Но очевидно контузиите на двамата не изглеждат сериозни“, каза още Галтие.

ПСЖ спечели визитата си на Монпелие с 3:1 и води с пет точки на Олимпик Марсилия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.