Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Аякс: Лудогорец е добър отбор с качество

0
Лудогорец
LAP

Старши треньорът на Аякс – Морис Стайн, разгледа предстоящите мачове на нидерландския колос с българския шампион Лудогорец в плейофите на Лига Европа. Първият мач е в Разград на 24 август, а реваншът е седмица по-късно в Амстердам на „Йохан Кройф Арена“.

„Това пътуване няма да бъде толкова дълго и тежко, отколкото ако трябваше да отидем до Казахстан. Щастлив съм за това“, сподели Стайн.

„Имаме достатъчно информация за мача срещу тях. От това, което видях, Лудогорец е добър отбор с много скорост и индивидуално качество в предни позиции. Вкараха красиви голове. Труден съперник, но ще видим в четвъртък“, подходи с респект специалистът.

Аякс

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.