ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Трансферът на Хаким Зиеш в Саудитска Арабия се провали

0
Челси Борусия Дортмунд Хаким Зиеш
БТА

Националът на Мароко – Хаким Зиеш, няма да бъде част от Ал-Насър през следващия сезон. 30-годишният полузащитник трябваше да се присъедини към португалеца Кристиано Роналдо, но трансферът е пропаднал заради установена травма в коляното по време на медицинските прегледи и тестове.

Ал-Насър и Зиеш бяха договорили личните условия на играча, а Челси трябваше да получи близо 17 милиона паунда за играча, който не попада в сметките на Маурисио Почетино. Челси вече продаде в Саудитска Арабия бранителя Калиду Кулибали и вратаря Едуар Менди. Матео Ковачич бе трансфериран в Манчестър Сити, а Кай Хавертц отиде в градския съперник Арсенал. В четвъртък Челси се договори с Манчестър Юнайтед и за халфа Мейсън Маунт. Н’Голо Канте пък отиде в Саудитска Арабия със свободен трансфер.

Това е втори пореден трансферен прозорец, в който трансфер на Зиеш се проваля. През зимата той трябваше да бъде трансфериран в Пари Сен Жермен, но документите не пристигнаха навреме, трансферният период приключи и той не успя да подпише с френския отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.