Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Това не е Ботев Пловдив, който феновете искат

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Колкото повече наближава знаковото събитие в Ботев Пловдив – завръщането в реновирания дом „Колежа“, толкова повече са обезпокоени феновете на този велик клуб. Защото техните очаквания с основание бяха да виждат един силен Ботев, който играе атакуващ, комбинативен и печеливш футболи и като такъв да се завърне на свещената обновена трева на „Христо Ботев“.

Нито играта на Ботев обаче, нито резултатите на тима, нито класирането му вдъхват повод за оптимизъм. Това се потвърди и срещу последния в класирането, когато „канарчетата“ имаха топката, но не знаеха какво да правят с нея и нямаха дори елементарната идея как да превземат вратата на Спартак. Господ обаче ги погледна и вкараха след безумна грешка на вратаря на варненци, но поредните изгубените две точки са факт. Факт беше и яловата продукция на „жълто-черните“ и затова далеч преди края феновете на Ботев казаха в прав текст това, което мислят: Всички вън.

Дано това ясно послание е стигнало да ушите на Бруно Балтазар и играчите му и те правилно да са го изтълкували, защото на „Колежа“ подобен отегчителен футбол и резултати, като тези срещу аутсайдера в групата, нито ще се приемат от феновете на Ботев, нито са допустими. Ако някой не го разбира в отбора на Ботев, значи няма място в него. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.