ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топузаков: Взехме трудна, но заслужена победа

0
Елин Топузаков
Стопкадър: Диема Спорт

Треньорът на Левски Елин Топузаков изрази задоволство, че са продължили успешната серия в първенството. Той смята, че са победили трудно, но заслужено Ботев Пловдив на новия му стадион „Христо Ботев“.

„Мисля, че бяхме по-настоятелни в атака. Можехме да решим нещата по-рано в наша полза, но пропуски ни лишиха от това. Отстъпихме инициативата на Ботев в последните 15 минути“, коментира Топузаков.

„Искам да поздравя отбора на Ботев Пловдив. Това е събитие за тях. Винаги, когато играят Левски и Ботев, стават хубави мачове. За нас бяха важни трите точки. Беше важно да победим и да бъдем там, където искаме да бъдем. Това че не допускаме голове в поредица от мачове, ни дава увереност и самочувствие. Смея да твърдя, че Ботев не успя да ни изненада с нищо, освен с последните 5 минути в мача и статичните положения“, допълни Елин Топузаков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.