ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топузаков влиза в историята с дербито ЦСКА – Левски

0
Елин Топузаков
levski.bg

Новият наставник на Левски Елин Топузаков ще влезе в историята на българския футбол благодарение на предстоящото дерби срещу ЦСКА.

Топузаков е първият треньор, който в рамките на един сезон води мач между Левски и ЦСКА в Първа лига и в трета дивизия, пише „24 часа“.

Както е известно, Топузаков водеше дублиращия отбор на Левски, който се състезава в Югозападната В група. Заради напускането на Станимир Стоилов той бе извънредно извикан да води първия отбор на Левски.

Оказва се, че никой досега не е успявал в един сезон да бъде наставник във Вечното дерби в двете нива, а Топузаков е първият, който ще го стори.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.